Friday, March 3, 2017

Tentatif program dan peringatan

Mohon kerjasama kepada semua peserta yang sertai Kejohanan Catur Terbuka Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya ini....SILA BAWA KAD PENGENALAN & MYKID ..kerana sekiranya ANDA menang hadiah, salinan kad/mykid perlu diberikan kepada pihak penganjur (MBPJ)...kalau tidak bawa pada hari kejohanan, ANDA perlu hadir pada hari lain dan bawa KP/MYKID untuk menuntut hadiah tersebut..

Pusingan 1 akan dimulakan tepat pada pukul 10.00 pagi. Terima kasih.


Monday, February 27, 2017

Acara sampingan- Peraduan Meneka Bilangan Buah Catur!!!

Peraduan TEKA BILANGAN BUAH CATUR..kembali lagi..pada 4 & 5 Mac 2017 di Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya..2 hari...bermakna 2 kali..
Boleh disertai oleh peserta dan semua pengunjung yang hadir secara PERCUMA..keputusan akan diumumkan pada upacara penutup sebelah petang ..hari Sabtu dan juga hari Ahad..Dengan syarat peserta dibenarkan meneka hanya sekali sahaja dan peserta yang diumumkan sebagai pemenang hendaklah hadir sendiri menerima hadiah tersebut.
SEORANG pemenang akan dipilih berdasarkan tekaan yang TEPAT atau PALING HAMPIR dan akan menerima hadiah yang ditaja oleh Cerdik Catur Enterprise.
Yang meneka hampir tepat akan menerima wang tunai sebanyak RM 50..yang meneka tepat akan menerima jam catur digital..harga pasaran RM150.00...jumpa ANDA di sana nanti..😊..jom jom..berpuluh puluh hadiah CABUTAN BERTUAH juga disediakan kepada peserta kejohanan ini.. 

Hamper-hamper yang bakal dibawa pulang oleh para peserta sebagai hadiah cabutan bertuah

Wednesday, January 25, 2017

Kejohanan Catur Terbuka Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya 2017 yang ke-7

Kejohanan Catur Terbuka Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya 2017
Date: 4 March 2017 (Age Group U12/U17)
5 March 2017 (Open)
Venue: Community Library PJ
For Malaysians only.



Event ni POWER !!....STAND ALONE !! event..HERO macam citer star wars ROGUE ONE ..bila tanya nak buat national rated atau fide rated..penganjur kata xperlu..memadai hadiah rm10k++ dan banyak cabutan bertuah..sungguh profesional ..xperlu bayar levi@cukai sampai hampir RM1K..kepada MCF & CAS..peserta pula tak perlu risau rating naik atau turun..2 hari sebelum event..semua dah siap..datang main jee...terbuka hanya untuk WARGANEGARA MALAYSIA sahaja..dah masuk 7 tahun..antara penganjur TERBAIK!! di Malaysia..TAHNIAH !!

Friday, April 1, 2016

Saturday, March 26, 2016

Penganjuran yang tetap hebat

HEBAT!!!..Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya boleh dianggap antara penganjur kejohanan catur TERBAIK Malaysia...sebab hadiah besar dan mula pusingan pertama pun tepat pada masanya..sudah masuk tahun ke-6...hadiah tahun ini sudah melebihi RM10 ribu++..CABUTAN BERTUAH pun ada, peraduan teka buah catur pun ada. Penyertaan peserta hari ini..pun (kategori bawah 12 dan bawah 17 tahun) melebihi 120 peserta..walaupun ada pertindihan tarikh dengan kejohanan catur lain yang berdekatan. Sambutan tetap memuaskan untuk acara ini kerana pihak cerdik catur ada komuniti catur sendiri yang melebihi 6 ribu orang..++...TAHNIAH kepada pihak Perpustakaan Komuniti Petaling Jaya..!!